Professioneel Brow stylist

Indy Boeree

Mijn naam is Indy Boeree.
Sinds 2024 heb ik mijn eigen wenkbrauwsalon ‘t Wenkbrauw Café.

In 2023 heb ik mijn opleiding All Round schoonheidsspecialiste afgerond op het Nova college in Haarlem. Na mijn opleiding ben ik mij gaan specialiseren in de verschillende soorten wenkbrauw technieken. Hier heb ik verschillende cursussen voor gevolgd.

Ik houd van mooie, natuurlijke wenkbrauwen die passen bij het gezicht.
Een perfecte wenkbrauw draagt bij aan je uitstraling en een verzorgd uiterlijk.
Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden en behandelingen? Dan kunt u altijd even contact opnemen of langs komen in de salon.

Professioneel Brow stylist Indy Boeree werkzaam bij Beauty Day Xperience

De behandelingen

PMU Powder brows:
• Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Het is een vorm van permanente make up waarbij er met een PMU machine met een fijne naald kleine puntjes pigment worden aangebracht in de huid die een poeder achtig effect creëren. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dit houdt in dat je na ongeveer ½ jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven.
Powder brows zijn ideaal voor mensen die graag vollere wenkbrauwen willen hebben of de wenkbrauwen strak in model willen hebben zonder er elke dag naar om te kijken.

Henna Brows
•Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd met henna verf, waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Tevens helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen. De Henna verf blijft 7 dagen op de huid zitten, en 5 á 6 weken op te haren.

Hybrid Brows
•Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Het verschil met Henna brows is dat Hybrid brows vaak duidelijker en langer zichtbaar blijft op de huid. Het vervaagt niet uit de haartjes maar het groeit eruit. Doordat bij deze behandeling ook de huid wordt geverfd zien je wenkbrauwen er optisch veel voller uit.
De meeste die allergisch zijn voor Henna brows kunnen kiezen voor Hybrid brows. Ook wanneer je twijfelt om Powder brows te nemen is dit een ideale behandeling omdat het een soortgelijke resultaat geeft.

Brow lamination
•Brow Lamination is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Deze behandeling is ook mogelijk in combinatie met de hybrid verf. Doordat de hybridverf ammonia vrij is drogen de haren niet uit,daarom kan het in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden.

Brow treatment
•De Brow Treatment is meer dan alleen het epileren van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden gestyled en in vorm gebracht. Voor iedere behandeling wordt de juiste vorm gezocht (op basis van je gezicht) en afgestemd met u.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via:

Reacties zijn gesloten.