Nieuws

Nieuws van Beauty Day Xperience, het instituut voor lifestyle

Beauty Day Xperience is per 11 mei weer open!

We zijn blij je te mogen berichten dat onze salon vanaf 11 mei 2020 weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ons protocol, De nieuwe 1,5 meter samenleving, is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met je delen.

Wil je het gehele Protocol lezen, en ook zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden? Ga dan naar www.anbos.nl/consument.

Heeft u producten nodig, deze kunt u bij ons bestellen. Dan spreken we af wanneer het opgehaald kan worden of ze worden door ons bezorgd. Voor verdere vragen, kunt u ons mailen, appen of bellen:

Graag tot ziens! Denise en Marion.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.