Holistisch masseur

logo Pleun Klaver holistisch masseur

Holistisch masseur binnen Beauty Day Xperience

Pleun Klaver werkt op afspraak in onze salon op:

 • dinsdag en dinsdagavond
 • vrijdag
 • zaterdagochtend

Pleun Klaver:

“Ons lichaam is dé plek waar we iedere dag in wonen, zorg er goed voor.”

Voor welke doeleinden is een holistische massage toe te passen?

 • Ontspanning voor het lichaam en de geest
 • Milde lichamelijke klachten (vastzittende stijve spieren, pijnlijke gewrichten, etc.)
 • Het bevorderen van de energiehuishouding in het hele lichaam
 • Het opruimen van de afvalstoffen in het lichaam met als gevolg minder verzuring en meer energie
 • Meer rust en een moment voor jezelf
pleun klaver masseur bij beauty day xperience

Holistische massage

 • Holistische massage 60 min./90 min.
  Een meridiaanmassage van het hele lichaam, voor- en achterkant (hoofd, gezicht, nek, decolleté, schouders, armen, buik, benen, voeten). In overleg kiezen we welke lichaamsdelen het meest passend zijn om behandeld te worden.
  “Ik voel mijn hele lijf weer tintelen en stromen.”

Een holistische massage vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het lichaam en de geest worden gezien als één. Daarom kunnen klachten (fysiek, emotioneel en mentaal) ook nooit los van elkaar worden gezien. Een holistische massage richt zich op meer dan alleen het losmaken van een pijnlijk lichaamsdeel. Preventief ons lichaam op een gezonde manier voeden en onderhouden wordt gezien als een hoge waarde in de Traditionele Chinese Geneeskunde. In tegenstelling tot de westerse geneeskunde, die veel meer gericht is op het verhelpen en behandelen van klachten in plaats van het voorkomen ervan.

Tijdens de massage masseer ik op het verloop van de meridianen. De meridianen in het lichaam zijn energiebanen verbonden aan een orgaan. Ook emoties horen bij een bijbehorende meridiaan. De meridianen kunnen gezien worden als een soort snelwegen met informatie voor het lichaam. Is er file? Dan ontstaan er stagnaties en dus problemen in het lichaam. Het masseren van de meridianen heeft als doel het bevorderen van de energiedoorstroom in het hele lichaam en heeft dus ook een positief effect op onze emoties. Er ontstaat zo een betere doorbloeding in de weefsels, pijnvermindering en ontspanning.

Lomi Lomi massage

 • Lomi Lomi massage 60 min./90 min.
  Een massage waarbij ik me richt op de achterkant van het lijf (nek, schouders, armen, rug en benen).

Een Lomi Lomi massage is een Hawaiiaanse massage met veel contact en oneindig veel warme, ronde bewegingen. Er wordt gemasseerd met handen, vingers, maar ook met de onderarm en de ellebogen. Dit zorgt voor een wisselende intensiteit. Een Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat je diep kunt ontspannen, dat je je echt ‘aan-geraakt’ voelt. Ook een Lomi Lomi massage heeft invloed op de energiedoorstroom in het hele lichaam en het afvoeren van de afvalstoffen.

Guasha behandeling

 • Guasha behandeling 60 min.
  Guasha kan worden toegepast op de nek, schouders, armen, rug en de benen.

Tijdens de massages kunnen we er samen ook voor kiezen Guasha toe te passen. Guasha is een eeuwenoude schraaptechniek. Middels een speciale schraapsteen (meestal een jadesteen) wordt een diepgaande schraaptechniek toegepast op het lichaam. De jadesteen heeft een diepgaande werking waardoor veel afvalstoffen in een korte tijd kunnen worden afgevoerd. Fijn om toe te passen wanneer veel stagnaties in het lichaam vastzitten.

Prijs: 60 min. massage: €50,-

Access Bars

 • Access Bars 60 min.
  Access Bars is een techniek waarbij ik drukpunten (energiepunten) op het hoofd voor een lange tijd vasthoud zodat de energie weer gaat stromen.
  “Geef je hoofd vakantie.”

Tijdens een Acces Bars behandeling ben ik geleider van jouw energie. Het geeft een diepe ontspanning, rust en zorgt voor herstel van lichaam en geest. Access Bars is onder andere zeer geschikt voor mensen met slaapklachten.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Pleun Klaver via:

Reacties zijn gesloten.