PS. food & lifestyle

Met PS. food & lifestyle maakt u de eerste stap naar uw nieuwe levensstijl

gecertificeerd ps food and lifestyle coach

U goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat u in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die u op het lijf geschreven is. Als coach kan ik u daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als u het nodig heeft. Op bewezen resultaat, op gemak en op uw manier.

Samen gaan we aan de slag zodat u zich beter voelt, tevreden met uw lichaam bent en trots bent op uzelf. Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat u weer grip krijgt op uw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle program volgt u onder mijn persoonlijke begeleiding. U verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in uw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloopt u simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werkt u toe naar een gezonde levensstijl die u ook ná het programma volhoudt.

Uw dag- en weekmenu wordt aangepast op uw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maakt u bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kunt u vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. U gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deelt u uw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Uw stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkomt u het jojo-effect.

Wekelijks komt u op consult om uw resultaten te bespreken, leer ik u wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik u handige tips. Na het bereiken van uw gewenste gewicht blijft u onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat u het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS. food & lifestyle :

 • Een persoonlijk stappenplan
 • Gepersonaliseerde weekmenu’s
 • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
 • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
 • Behoud van je spiermassa
 • Geen jojo effect
 • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl
PS. food & lifestyle wraps
PS. food & lifestyle repen
PS. food & lifestyle producten

Uitgebreid

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we uw wensen en doelen. Zodra u begint met het PS. programma,  start u met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. U kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die u tijdens de eerste week op weg helpen.

Wekelijks zien wij elkaar op consult en neemt u de producten mee naar huis die u lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en wordt u gewogen met een weegschaal die uw lichaamssamenstelling meet.

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van uw geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die u al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe u deze kunt oplossen.

Middels onze app staan we altijd met elkaar in contact, kunt u uw eigen weekmenu generen, producten bestellen en uw eigen behandelplan volgen. Uiteraard kunt u daar ook eventuele vragen stellen.

In de volgende fases bouwt u de PS. food & lifestyle producten af en eet u weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die u nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kunt u denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. U leert in deze fase hoe u het beste uw voedingspatroon kunt inrichten om uw bereikte gewicht vast te houden.

Wat kost het PS. food & lifestyle program?

De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Als u overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien u meteen begint, verlengen we de tijd tot ongeveer een uur.  Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heeft u vijf producten per dag nodig dan bent u € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die u normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kunt u er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra uw gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Wilt u weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor u persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek middels onderstaand formulier.

Over Marion de Jong

Mijn naam is Marion de Jong Sinds 2010 ben ik gecertificeerd PS. food en lifestyle voedingscoach. Met mijn bedrijf Beauty Day Xperience gevestigd in ’t Veld, begeleid ik u graag bij het behalen van blijvende resultaten. U kunt rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van uw streefgewicht én het vasthouden hiervan.

Marion de Jong, PowerSlim coach in ‘t Veld, regio Schagen, Niedorp
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Stel uw vraag of stuur ons een bericht met behulp van onderstaand formulier. Wij zijn u graag van dienst.

  Wij reageren binnen één werkdag op uw bericht.

  dit formulier wordt beveiligd met Recaptcha
  logo powerslim food and lifestyle

  Reacties zijn gesloten.