Malu Wilz

vrouw opgemaakt met make up, make up spullen verkrijgbaar bij Beauty Day

Malu Wilz staat bekend om haar kleurrijke assortiment en het alijd up-to-date zijn met de laatste trends in cosmeticaland. Hierbij gaat het om lang houdende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn.

WOW! wat een prachtige kleuren

Iets later als verwacht, maar zeker het wachten waard.

De nieuwe Malu Wilz Beauté herfst-wintercollectie FALL IN LOVE creëert een intensieve, maar natuurlijke look met aardetinten. Geïnspireerd op de warme kleuren van de herfst zijn de producten perfect voor iedere gelegenheid.

Nieuw in deze trendlook is de Hypnotic Volume Mascara in dark brown. Het multidimensionale borsteltje met vezels van verschillende lengtes stimuleren de natuurlijk krul van de wimpers.

De mascara omhult iedere haar apart van de aanzet tot het uiteinde van de wimper en zorgen voor een onweerstaanbare oogopslag. De crèmige textuur in combinatie met de zachte, grote borstel geven de wimpers oneindige lengte en extreem volume.
De Hypnotic Volume Mascara is veegvast, vrij van parabenen en geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

malu wilz herfst wintercollectie 2019
sfeerbeeld model met make up van Malu Wilz tijdens de herfst
malu wilz herfst wintercollectie 2019 make up voor je wimpers
malu wilz fall in love

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.